Akut lenfositik lösemili hastalarda iyi olma hali, kendini iyi hissetme zamanla yok olur ve yerini halsizlik ve yorgunluğa bırakır. Fiziksel aktiviteler sırasında nefes kesilmeleri yaşarlar ve normal hallerine göre çok daha çabuk yorulurlar.
Anemiden kaynaklanan solgun benizleri olabilir. Çok düşük trombosit sayısı nedeniyle bazı belirtileri de ortaya çıkabilir. Bunlardan bazıları nedensiz ya da ufak bir yaralanmada oluşan siyah-ve- mavi lekeler; deri altında oluşan "peteşiler" olarak adlandırılan toplu iğne başı boyutundaki kırmızı noktacıklar; ya da küçük kesilmelerde oluşan ve uzun süren kanamalardır.
Kemiklerde ve eklem yerlerinde rahatsızlıklar oluşabilir. Nedensiz ateşlenmeler de sık rastlanan belirtilerdendir. Lösemik lenfoblastlar lenf sisteminde birikebilirler ve lenf bezleri büyüyebilir. Nadiren, iliğin dışında oluşan lösemik hücrelerin birikimi için "kloroma" olarak adlandırılan durum ALL hastalarında da oluşabilir.
Lösemik hücreler beyin ya da omurilikte birikerek kusmaya ya da baş ağrılarına neden olabilirler. Az sayıda erkek hastada ise lösemik hücrelerin testislerde toplandığı görülmüştür.